Kako bismo optimizovali upotrebu sajta, koristimo 'kolačiće'. Ukoliko nastavite da koristite sajt, znači da prihvatate 'kolačiće'. Za detaljne informacije, pogledajte našu stranicu o zaštiti privatnosti.

Set filtera za prečišćivač vazduha Therapy Air iOn

Set filtera čine 2 antibakterijska filtera, HEPA filter, antialergijski i filter od aktivnog uglja. U setu se ne nalazi statički filter koji se ne menja već ga je potrebno obrisati svake 3-4 nedelje.

Redovna cena seta filtera je 11.033,00 RSD. Članstvom u Club Live 100 možete ostvariti 8% popusta.

Princip rada Therapy Air iOn  uređaja

Princip rada Therapy Air iOn prečiščivača vazduha

Therapy Air ion je moćan aparat za prečišćavanje vazduha koji se sastoji se od petostepenog sistema filtriranja.

Snažan ventilator usisava vazduh iz prostorjije i usmerava u filter. Sistem za prečiščavanje vazduha sastoji se od 5 različitih filtera. Svaki od tih filtera uklanja različite zagađivače iz vazuha:

Antistatički filter je elektrostatički predfilter. On uklanja velike čestice prašine, plesni, dlačica, peruti i dlaka kućnih ljubimaca.

Zatim je tu antibakterijski filter koji uklanja preostale čestice prašine zajedno sa bakterijama većim od jednog mikrona.

Hepa filter temeljno uklanja najsitnije čestice prašine i dima cigareta.

Antialergijski filter koji sadrži mešavinu srebra i apatita(antibakterijskog agensa) posebno je uspešan u uklanjanju bakterije Legionele, koja je posebno opasna za bebe.

Konačno, kao peti nivo filtriranja tu je filter sa aktivnim ugljem. Zahvaljujući velikoj moći upijanja, ovaj filter sa aktivnim ugljem uspešno uklanja mirise hrane, otrovne gasove, neprijatne mirise.

Pročišćeni vazduh ulazi u sledeću i najvažniju fazu a to je obogaćivanje vazduha negativnim jonima. Uz stepen vlage od  55%, na temperaturi od 24 celzijusa, u turbo načinu rada Therapy Air iOn generiše 220 000 negtativnih jona po centrimetru kubnom.

Vrste filtera Therapy Air iOn

Antistatički filter

(Elektrostatički predfilter) uklanja krupnije čestice prašine, buđ, perut, dlake od kućnih ljubimaca itd.

Antibakterijski filter

(Srednji filter) uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona, polen i sl. i istovremeno služi kao zaštita susednog HEPA filtera

Hepa filter

Naš HEPA filter klase H13 uklanja 99,995% čestica iz vazduha, kao što su: prašina, polen, spore buđi, čestice dima, izlučevine grinja, pa čak i gasove koji nastaju prilikom upotrebe kamina i izduvne gasove od automobila.

Antialergijski filter

(Ag zaštitni antialergijski filter) izrađen je od mešavine srebra, minerala apatita i antibakterijskog sredstva koje izuzetno efikasno eliminiše bakteriju Legionella (Legionella bacillus), koja je posebno opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je veoma efikasan u lečenju astme, bolesti pluća i problema sa krvotokom. Takođe, eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije.

Filter od aktivnog uglja

Filter sa aktivnim ugljem sa osvežavajućim dejstvom) – zahvaljujući velikoj sposobnosti apsorpcije, eliminiše neprijatne mirise hrane, otrovne gasove i druge mirise.

Tehnički detalji

ŠIFRA PROIZVODA PWC-570-49
NAZIV PROIZVODA Set filtera za Therapy Air iOn
PRIMENA Set filtera za uređaj Therapy Air iON PWC-570 Godišnji paket
BRUTO TEŽINA (KG) 1.98
NETO TEŽINA (KG) 1.2
PROIZVOĐAČ HOME ART & SALES SERVICES AG, SIHLEGGSTRASSE 23, 8832 WOLLERAU – ŠVAJCARSKA
SASTAV 2 x Antibakterijski filter 1 x HEPA filter 1 x Anti-alergijski filter 1 x Filter sa aktivnim ugljem Napomena: Filteri imaju zaštitni film. Pre upotrebe ga uklonite
PROIZVEDENO U Koreja
GARANCIJA Nema - potrošni materijal