Iskustva korisnika Therapy Air® iOn uređaja

Razmišljala sam o tome sta reći i koje su reči dovoljne da opisu korisnost Therapy Air aparata Zepter kompanije.... I nisam ih našla.. Instruktorka sam yoge i vodim zdrav zivot gde je prvi uslov čist vazduh koji udisemo. To sebi obezbedjujem pomocu Therapy Air koji svakome preporucujem. Prezadovoljn

Marijana Bosnjakovic
Marijana Bosnjakovic Dr.phil.Spec.politikologije religije

Sjajan aparat. Ozbiljan i pouzdan, prevazišao je očekivanja. Našu dnevnu sobu, prostoriju u kojoj svi puše, gde je posebno nezgodno zimi kada se prozori redje otvaraju, je pretvorio u vazdušnu banju! Ni sami nismo verovali da konačno nema mirisa duvana u vazduhu, zidovima, namestaju...

Miroljub G.
Miroljub G. inzenjer elektrotehnike

Prezadovoljan sa uredjajem. Preporucio bih ga svakome.

male placeholder
Nikola Masinski inzenjer

Od kada koristim Zepterov preciscivac vazduha Therapy Air® iOn bolje spavam, oci mi vise nisu naotecene i crvene, miris duvana u kuci je nestao. Sve preporuke!

female placeholder
Ticijana Crnkovic ekonomista

Odlican proizvod. Preporuka za sve.

male placeholder
Nikola Radosavljevic

Aparat za prečišćavanje vazduha Therapy Air iOn sam uzeo za kuću. Pošto živim u centru Beograda gde je veliki intezitet saobraćaja često ne mogu da otvorim. prozor  zbog raznih mirisa izduvnih gasova. Kupovinom Therapy Air iOn uređaja više ne moram da brinem da li mi je prozor otvoren ili zatvoren.

male placeholder
Radomir R. Informatičar

Zadovoljni smo sa Therapy Air. Inače mojoj supruzi su se proredile glavobolje.

male placeholder
Vlado Sretenovic penzioner

Therapy Air ion sam uzela prvenstveno zbog duvanskog dima. Momentalno se pali senzor koji automatski podize brzinu filtriranja vazduha dok ne precisti i poslednji atom dima. Prezadovoljna sam uredjajem!

female placeholder
Nada Marinković administrativni radnik

Prezadovoljna sam. Od kada ga koristim više mi ne trebaju kapi za nos. Do sada nisam mogla da zaspim bez kapi za nos, a sada odlicno disem. Sve preporuke svima koji imaju alergije i zele zdravo da dišu!

female placeholder
Maja Vlaović

Preciscivac smo uzeli po preporuci prijatelja,jer nam dete od 3 godine ima asmu. Morali smo stalno da ga inhaliramo i vodimo kod doktora. Vec posle mesec dana koriscenja preciscivaca,inhaliranje smo sveli na minimum da je cak i dr bio iznenadjen napredkom.Veliko hvala nasim prijateljima na preporuci

female placeholder
Milena Glisic

Odličan prečišćivač vazduha. Ne znam da li je najbolji na tržištu ali svakako nam je rešio problem sa duvanskim dimom. Za preporuku!

female placeholder
Maja Maki